perjantai 12. syyskuuta 2014

Tervetuloa lukijaksi!

Marraskuuhun on enää 1,5kk aikaa, joten oli aika luoda tämä blogi toista NaNoWriMoani varten. Tähän tarinaan päätin asettaa itselleni hieman pienemmän sanatavoitteen, ehkä jonkun 30 000, jos vain inspiraatiota riittää ja sitten seuraavana vuonna jatkan, jos inspiraatiota riittää...

Idea tähän tarinaan lähti Edith Södergranin, suomenruotsalaisen modernismin ajan runoilijan, elämästä sekä kesällä näkemästäni unesta, jossa näin kulkuritytön. Ja tähän tyttöön kartanon poika rakastui, vaikka tytöllä olikin taustallaan kaikkea ikävää. Päätin hämmentää hieman tarinaa ja kirjoittaa 1800-luvun ja 1900-luvun taitteessa tapahtuvasta rakkaustarinasta, jossa kaksi naista rakastuu toisiinsa. Ja siitä tämän kaiken pitäisi saada alkunsa sitten marraskuussa, kun alkaa hullun lailla kirjoittaminen.

Haluan nyt alkuvaiheessa kiittää ensimmäisten tukijoitteni joukossa avopuolisoani Markusta, joka saa minut varmasti psyykattua kirjoittamaan sekä hyviä ystäviäni ja perhettäni. Haluan kiittää myös Enni Mustosta, jonka kirjasarja "Syrjästäkatsojan tarinoita" on innoittanut minua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti